Στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από 12 -15 Νοεμβρίου 2015 , ο Δήμος Κάσου συμμετείχε προκειμένου να προβάλει περαιτέρω την Κάσο.
Συγκεκριμένα συμμετείχαμε στο Περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου που είχε οργανωθεί από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου μαζί με άλλα νησιά από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα .
Τον Δήμο Κάσου εκπροσώπησε ο Γιώργος Καμπούρης μέλος της Τουριστικής Επιτροπής και επιπλέον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και άλλοι συμπατριώτες μόνιμοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης , όπως οι κύριοι Καρελάς Αντώνης και Πρατικάκης Νίκος.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης έγιναν πολλές σημαντικές επαφές με Tour Operators ,Τουριστικά Γραφεία της Θεσσαλονίκης , της Ρουμανίας και της Γερμανίας.
Υπήρξε ενδιαφέρον για την Κάσο ως Θρησκευτικός προορισμό και γενικά ως Εναλλακτικό προορισμό.
Το Περίπτερο της Κάσου επισκέφτηκαν επώνυμοι όπως η Β. Πατουλίδου και πλήθος κόσμου ενώ παράλληλα δόθηκε μια συνέντευξη στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FM».
Επόμενη προβολή της Κάσου προγραμματίζεται στην Αθήνα στην 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2015 , στο Metropolitan Expo.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ