Αθλητικά

ΕΠΟ: Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής ο Παυλίδης

• Χρυσόστομος Ψέλλας και Θεοφάνης Πέλλος θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣΔ στην τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας

Ιδιαίτερη τιμή για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, όποτε αυτές τελικά διεξαχθούν, καθώς συγκροτήθηκε σε σώμα η Εκλογική Επιτροπή με τον γενικό γραμματέα και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσής μας Γιώργο Παυλίδη να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ προς ενημέρωση:
«Μετά την συγκρότηση σε σώμα της Εκλογικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που είχε προκύψει από τη Γ.Σ. των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ, στις 27/08/2019, πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής, αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ, Γεώργιος Παυλίδης».
Να σημειώσουμε ότι η Εκλογική Επιτροπή είναι αυτή που θα κρίνει αν τα πρόσωπα που θα δηλώσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.
Ψέλλας και Πέλλος οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ στην τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ
Από εκεί και πέρα, την Τρίτη 30 Ιουνίου θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», την Ένωσή μας θα εκπροσωπήσουν το μέλος της Ε.Ε. και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χρυσόστομος Ψέλλας και το μέλος της Ε.Ε. Θεοφάνης Πέλλος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην έκτακτη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, την ΕΠΣΔ εκπροσώπησαν οι Νίκος Άγας και Γιάννης Μικρόπουλος.
Αλλαγή τόπου της τακτικής γενικής συνέλευσης
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, η τακτική γενική συνέλευση θα γίνει στο «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι και όχι στο «Divani Caravel».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, αφού έλαβε γνώση ότι το ξενοδοχείο Divani Caravel θα παραμείνει κλειστό για αόριστο χρονικό διάστημα που περιλαμβάνει και την 30η Ιουνίου, λόγω των μέτρων για τον Covid-19, αποφάσισε τη σύγκληση της τακτικής Γ.Σ. των Ενώσεων- μελών της Ε.Π.Ο. την ίδια μέρα και ώρα (30/06/2020, 10:00) στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι (Αγ. Νικολάου 10)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου