Αθλητικά

Ένωση Διαιτητών: «Θα κινήσουμε νομικές διαδικασίες κατά της ΕΠΟ και των ομάδων που χρωστούν χρήματα στους διαιτητές της S.L.2»

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ξανά η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ την ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα με επιστολή, που υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Γιανναδάκης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καραμάνης, η οποία απευθύνεται προς την ΕΠΟ και κοινοποιείται στους συνδέσμους διαιτητών η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ αναφέρει ότι προτίθεται να προχωρήσει δικαστικά σε βάρος της Ομοσπονδίας και των ομάδων λόγω των οφειλών που υπάρχουν σε διαιτητές της Super League 2.
Η σχετική επιστολή αναφέρει τα εξής:
Κύριοι,
Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.
Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους διαιτητές, τους βοηθούς διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας της Super League2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.
Οι διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.
Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!
Οι διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν! Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν».

Πηγή: soccerplus.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου