Τον Απρίλιο του 2018 θα λειτουργήσει στη Ρόδο, επί της οδού Εθελοντών Δωδεκανησίων, στο πρώην ξενοδοχείο Ρεγγίνα, το πρώτο κατάστημα της γνωστής εταιρείας έτοιμων ενδυμάτων Prince Oliver στη Ρόδο.

Η εταιρεία μίσθωσε συγκεκριμένα κατάστημα εμβαδού 100 τ.μ. περίπου με πρόσοψη στην οδό από εταιρεία συμφερόντων Κυπριάδη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την διαμόρφωση του.
Η Price Oliver είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ένδυσης, ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανοίγοντας ένα κατάστημα ανδρικών ειδών στον Πειραιά το 1984. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατόρθωσε να δώσει μια δυναμική ώθηση στο χώρο του ανδρικού ενδύματος προσεγγίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποιοτικές και σύμφωνες με τη διεθνή μόδα προτάσεις ένδυσης.
Η εταιρεία βασισμένη σε καινοτομικές ιδέες και άριστο management κατάφερε να πετύχει ρυθμούς αύξησης μεγαλύτερους του 100% σε ετήσια βάση, γεγονός που την ωθεί στον καθορισμό πιο φιλόδοξων στρατηγικών στόχων.
Το brand Prince Oliver σχεδιάστηκε στην Ιταλία στα πλαίσια συγκεκριμένης στρατηγικής η οποία βασιζόταν σε δύο άξονες:
– Την επέκταση της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
– Στην αναβάθμιση της εικόνας της εταιρείας με το κτίσιμο ενός ισχυρού brand name μέσω του οποίου θα προωθούνται τα ομώνυμα προϊόντα που θα σχεδιάζονται και θα παράγονται αποκλειστικά στην Ιταλία.
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να απαριθμεί σήμερα 11 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Από το 2005 η εταιρεία GROUPPO PAOLONI LTD με έδρα την Ιταλία, μία από τις δυνατότερες εταιρείες στο χώρο της ένδυσης στην Ιταλία, η οποία διαθέτει εργοστάσια σε Ιταλία και Ρουμανία, έχει εισέρθει στο GROUP PRINCE OLIVER και κατέχει αρκετές από τις μετοχές της.

Φιλοσοφία
PRINCE OLIVER
Μέσα από σημαντικές επενδύσεις και σωστές επιλογές στο κομμάτι της επικοινωνίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand name, το οποίο είναι συνώνυμο του στυλ, της ποιότητας και της διακριτικής πολυτέλειας για τον άντρα του σήμερα, σε όλες τις στιγμές του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ