Σειρές που άντλησαν την έμπνευσή τους από ιστορίες και χαρακτήρες που κρύβονταν στις σελίδες κάποιου λογοτεχνικού βιβλίου και έκαναν την ελληνική τηλεόραση λίγο καλύτερη, μπήκαν στην κρίση του κοινού και μέσα από ψηφοφορία που διοργάνωσε το news247.gr, ανέδειξαν την αγαπημένη του.

Πολλές, γνωστές, επιτυχημένες και αγαπημένες, οι σειρές που είχε να διαλέξει το κοινό.

“Το Νησί” Victoria Hislop, Το τρίτο στεφάνι” – Κώστα Ταχτσή, “Η Αίθουσα του Θρόνου” – Τάσος Αθανασιάδης ,”Οι μάγισσες της Σμύρνης” – Μάρα Μεϊμαρίδη και “Για την καρδιά ενός αγγέλου”, της δικής μας Αναστασίας Κορινθίου.

Η ψηφοφορία έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη, γιατί εκτός από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο, όπως λένε οι διοργανωτές, νικητής αναδείχθηκε ένα outsider.

Κι αυτό δεν ήταν άλλο, από την σειρά “Για την καρδιά ενός Αγγέλου”, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Αναστασίας.

Η “δ” επικοινώνησε με την Αναστασία και της ζητήσαμε να μας πει τα συναισθήματά της, τις σκέψεις της γι’ αυτή την πρωτιά.

“Νιώθω, μεγάλη ευθύνη για τα επόμενα-“δουλειες” μου.
Οταν ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του με τέτοιο τρόπο , οφείλεις να την ανταποδώσεις με το να φανείς συνεπής στην ποιότητα των βιβλίων και θεμάτων σου!
Προσπαθώ πάντα να γράφω με την ψυχή μου.Τα γραπτά μας είναι δαχτυλικά αποτυπώματα της…ψυχής!
“Αναγνωριζόμαστε” από αυτά!
Δεν πίστευα ότι θα κερδηθεί αυτή η μάχη! Οutsider κανονικό ένιωθα!!
Το ΝΗΣΙ που ουσιαστικά “κονταροχτυπήθηκα” μαζί του είναι ένα εκδοτικό και τηλεοπτικό φαινόμενο!
Η καρδιά ενός Αγγέλου όμως φαίνεται ότι είχε όπως είπε και ο αγαπημένος μου Στράτος Μαρκίδης ένα πλεονέκτημα πολύ ουσιαστικό!
Ηταν φτιαγμένο με αγάπη…΄Ηταν από τις τελευταίες μεγάλες παραγωγές πριν την κρίση και μιλούσε για το αιώνιο δέσιμο μάνας και παιδιού!Ετσι νιώθω! Μάνα! Μάνα περήφανη για το παιδί της!”
Και συμπλήρωσε ” Η Ρόδος μας στήριξε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό της αφιερώσαμε αυτή τη νίκη’

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ