Δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου αθίγγανου, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Από έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 15ης Φεβρουαρίου έως πρώτες πρωινές ώρες της 16 Φεβρουαρίου 2017 παραβίασε πέντε επιχειρήσεις (την καφετέρια «Raki & Roll», τα καταστήματα Art Shop και Μax Mara, το ιατρείο του κ. Λάζαρου Γεωργάκη και το φαρμακείο Χατζηκώστα) και αφαίρεσε κατά περίπτωση χρήματα, κοσμήματα και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.
-Το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2017  συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 33χρονος ημεδαπός γιατί διέρρηξε κουρείο με σκοπό την κλοπή.
-Ποινή φυλάκισης 5 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων σε έναν Καλύμνιο, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικό για διακεκριμένες κλοπές.
Ο κατηγορούμενος το διάστημα από 15 έως 23 Ιανουαρίου 2016  αφαίρεσε από την καφετέρια Senso ένα κινητό τηλέφωνο ενώ διέρρηξε και δύο κατοικίες από τις οποίες αφαίρεσε ένα ασύρματο τηλέφωνο και κοσμήματα.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη η δικηγόρος κ. Μύριαμ Τομαρά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ