Ρεπορτάζ

Εμπιστευτική έκθεση του ΑΣΕΠ για παράνομες προσλήψεις

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της απιστίας σχετική με την υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση, το αντικείμενο της οποίας υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ και της παράβασης καθήκοντος από μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΔΕΥΑ Ρόδου και της ΔΕΥΑ Ιαλυσού, προκάλεσε εμπιστευτική έκθεση του ΑΣΕΠ, που κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ο ομότιμος Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γεώργιος Βέης.

Από έρευνα, που διενήργησε τόσο στη ΔΕΥΑ Ρόδου όσο και στη ΔΕΥΑ Ιαλυσού, επιθεωρητής του ΑΣΕΠ , προέκυψε συγκεκριμένα, προς επιβεβαίωση όσων έγραψε κατ’ επανάληψη η “δημοκρατική” ότι απασχολούνται παράνομα 115 υπάλληλοι ορισμένου χρόνου, οι συμβάσεις των οποίων μετατράπησαν ή θεωρούνται ως αορίστου, χωρίς να συντρέχουν οι προβλεπόμενες από το νόμο προυποθέσεις.
Περισσότερα στην αυριανή έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου