Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας έρευνα των Αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου για την εξιχνίαση μιας περίεργης υπόθεσης αποστολής σε Αγγλο τουρίστα ενός δέματος που περιείχε άγνωστη κρυσταλλική ουσία πιθανότατα αμφεταμίνη.
Πιο συγκεκριμένα την 20.30 ώρα της Δευτέρας εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου ένας 23χρονος Αγγλος υπήκοος, προσωρινά κάτοικος Κολυμπίων, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι την 13:55 ώρα της 10ης Ιουνίου 2019 έλαβε ταχυδρομικό δέμα το οποίο περιείχε ένα δελτίο αποστολής παραγγελίας, με φερόμενο ως παραλήπτη έναν ημεδαπό αγνώστων στοιχείων κι ένα πλαστικό φυαλίδιο, το οποίο περιείχε άσπρα κομμάτια κρυσταλλικής μορφής άγνωστης ουσίας, καθαρού βάρους 26 γραμμαρίων.

-Την 17η Ιουνίου 2019 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 15χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
-Την 15η Ιουνίου 2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 37χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης.

-Την ίδια ημέρα το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 45χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ