ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγνωστος ζητούσε από 26χρονο χρήματα υπό την απειλή να διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες του

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
διαδίκτυο

Αγνωστο δράστη κατήγ­γειλε ένας 26χρονος ημε­δα­πός από τη Ρόδο, ο οποίος μετά από βιντε­ο­κλήση τον απει­λούσε ότι αν δεν του κατα­βά­λει χρήματα θα διέρρεε γυμνές φωτο­γρα­φίες στους φίλους και την οικο­γέ­νειά του!

Ειδι­κό­τερα, ο 26χρονος κατήγ­γειλε στους αστυ­νο­μι­κούς ότι πραγ­μα­το­ποί­ησε βιντε­ο­κλήση με άγνωστο δράστη ο οποίος του ζήτησε να κατε­βά­σει το παντε­λόνι του και να του δείξει το μόριο του πράγμα το οποίο και ο νεαρός έκανε.

Με τη λήξη της βιντε­ο­κλή­σης, ο δράστης έστειλε μηνύ­ματα στον 26χρονο πως ον δεν κάνει κατά­θεση χρη­μά­των σε λογα­ρια­σμό της moneygram θα δημο­σιεύ­σει το βίντεο που έβγαλε στους φίλους και την οικο­γέ­νειά του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.