- Η ΔΕΥΑΡ ενημερώνει για προβλήματα υδροδότησης στην Δ.Ε. Ιαλυσού λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο.
- Τα συνεργεία εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της βλάβης και την επαναφορά της κανονικότητας.
- Η επιχείρηση ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών κατά τη διάρκεια της αναστάτωσης.
- Η αποκατάσταση της υδροδότησης αναμένεται να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα, Τρίτη 19-05-2026, λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, θα προκύψουν προβλήματα υδροδότησης στον οικισμό και στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Ιαλυσού.
Τα συνεργεία της υπηρεσίας βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται εντατικά για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης και την επαναφορά της ομαλής υδροδότησης.
Η ΔΕΥΑΡ ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών για την προσωρινή αυτή αναστάτωσ
η.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.