Τοπικές Ειδήσεις

Μαυρίστε ακίνδυνα με το SUN FX χωρίς επικίνδυνη ακτινοβολία!

Γράφει η
Κατερίνα Παπασάββα,
Αισθητικός

Πολλοί συνδυάζουν την ομορφιά του δέρματος με το μαύρισμα.
Ετσι κάθονται πολλές ώρες στον ήλιο για να αποκτήσουν το πολυπόθητο σοκολατί χρώμα, μάλιστα χωρίς αντιηλιακό γιατί πιστεύουν (λανθασμένα βέβαια) ότι το αντιηλιακό τους εμποδίζει να μαυρίσουν. Ωφελεί όμως αυτό ή βλάπτει; Φυσικά και βλάπτει την υγεία του δέρματος.
Η πολύωρη και χρόνια έκθεση του δέρματος στον ήλιο οδηγεί σε πρόωρη γήρανση του δέρματος με χαλάρωση, δυσχρωμίες, ρυτίδες, βλάβες στο DNA των κυττάρων αλλά και σε κακοήθειες όπως μελάνωμα κλπ.
Αρκετοί καταφεύγουν στο Sollarium, για να μαυρίσουν και να βγούν στην παραλία μαυρισμένοι, χωρίς το χλωμό χρώμα του χειμώνα. Είναι ακίνδυνο όμως το Sollarium; ΟΧΙ δέν είναι ακίνδυνο! Είναι μιά καμπίνα με λάμπες, όπου μπαίνοντας μέσα,το δέρμα μας δέχεται υπεριώδη ακτινοβολία από αυτές τις λάμπες, όμοια (ακτινοβολία) με αυτήν του ήλιου. Απαιτούνται αρκετές συνεδρίες για να μαυρίσει κάποιος.
Παράλληλα όμως κινδυνεύει από καρκίνο του δέρματος, από αφυδάτωση γιατί στεγνώνει το δέρμα, από δερματική γήρανση γιατί καταστρέφεται το κολλαγόνο και προκαλούνται βλάβες στο DNA των κυττάρων αλλά και από δερματικούς ερεθισμούς. Κατά την διάρκεια του Sollarium απαγορεύεται η χρήση του αντιηλιακού, αντίθετα χρησιμοποιείται ειδικό προιόν για να έλκει την υπεριώδη αυτή ακτινοβολία και να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα,το μαύρισμα.
Απαγορεύεται σε εγγύους και αλλεργικά άτομα αλλά και σε άτομα που έχουν πρόσφατα “καεί” από τον ήλιο.

Πώς όμως θα αποκτήσουμε μπρούτζινο χρώμα
χωρίς κινδύνους;
Μα φυσικά με το αυτόματο φυσικό μαύρισμα SUN FX!
Πώς γίνεται; Με μία συσκευή ψεκάζουμε όλο το σώμα με μία λοσιόν μαυρίσματος, που περιέχει φυτικά συστατικά όπως Αλόε βέρα,ζαχαροκάλαμο, βιταμίνη Ε και το σώμα αποκτά αμέσως ακίνδυνα ένα σοκολατί χρώμα. Εάν επιθυμούμε πιό βαθύ μαύρισμα, το επαναλαμβάνουμε μετά λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να διατηρούμε το χρώμα αυτό.
Έτσι το δέρμα δέν κινδυνεύει από κακοήθειες, φωτογήρανση, πανάδες και δυσχρωμίες.
Με αυτήν την σύγχρονη τεχνολογία διάρκειας 5 λεπτών μόνο θα βγούμε στην παραλία με ένα όμορφο, μαυρισμένο σώμα,χωρίς να χρειάζεται πολύωρη παραμονή στον ήλιο, με τους κινδύνους που περικλύει και χωρίς δαπάνες για Σολάριουμ.

Κατερίνα Παπασάββα-
Λαμπαδάκη, Αισθητικός, πτυχ/χος Αθηνών και
Βιέννης, υπεύθυνη του
κέντρου αισθητικής
katerina dayspa στη Ρόδο,
οδός Μεγ. Κων/νου 30
τηλ. 22410-31016
και 29504.
www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου