ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παπαμιμίκος απαντά στον Κυριάκο με …Βασίλη Παπακωνσταντίνου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παπαμιμίκος

Νέο μήνυμα στέλνει ο παραι­τη­θείς γραμ­μα­τέας της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής της ΝΔ Ανδρέας Παπα­μι­μί­κος, στον οποίο ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης χρέωσε το φιάσκο με το συνέ­δριο της ΟΝΝΕΔ.

Σε ανάρ­τησή του στο facebook, ποστά­ρει το τρα­γούδι του Βασίλη Παπα­κων­στα­ντί­νου “Και­νού­ρια μέρα” και ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στικά:

“Εδώ και μήνες είχα πεί πως στο συνέ­δριο της ΝΔ με τη λήξη της θητείας μου θα έκλεινα τον κύκλο μου και θα ασχο­λιό­μουν με την δουλειά μου και την προ­σω­πική μου ζωή. Τελικά ο κύκλος αυτός έκλεισε 5 μέρες νωρί­τερα. Και επειδή εγώ έμαθα απο μικρός να δίνω όλους τους αγώνες στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, χωρίς πικρίες και κρατώ­ντας τα θετικά ξεκι­νάει απο σήμερα μια και­νούρ­για μέρα”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.