Στην ενθρόνιση τού Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσοστόμου Β’ παρέστη το Σάββατο 17.3.2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε αντίστοιχη πρόσκληση τού Τοποτηρητή τής Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ. Ναθαήλ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σύμη με την ενθρόνιση τού Μητροπολίτη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προσκύνημα και Μικρά Δέησις στην Ιερή Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ τού Πανορμίτης

Σε συνομιλία που είχε ο κ. Χ. Κόκκινος με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο Β’, τού κατέθεσε τις θερμότερες ευχές του για επιτυχία στο πνευματικό και ποιμαντικό του έργο και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειές του. Το βράδυ τής ίδιας μέρας ο κ. Χ. Κόκκινος συνοδεύοντας το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλο και σεβαστούς πατέρες τής Εκκλησίας μας, επέστρεψε στη Ρόδο.

  • Μετά το τέλος των θρησκευτικών και πανηγυρικών εκδηλώσεων τής ενθρόνισης, ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας και λοιπών αρμοδιοτήτων του με το δήμαρχο Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα και ενημερώθηκε για την πορεία τής αποκατάστασης των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τού περασμένου Νοεμβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ