Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται η προκαταρκτική εξέταση για τις 20 μηνύσεις εις βάρος του γυναικολόγου – μαιευτήρα

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 θα ολοκληρωθεί, με την λήψη και των τελευταίων έγγραφων εξηγήσεων από τον καταγγελλόμενο με 20 μηνύσεις για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγο – μαιευτήρα, η προκαταρκτική εξέταση για την πολύκροτη υπόθεση.
Πιο συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου 2020 ο καταγγελλόμενος θα εγχειρήσει νέο υπόμνημα εξηγήσεων και για τις 12 μηνύσεις που υπολείπονται και που έχουν συσχετιστεί σε μια δικογραφία.
Εχει ήδη εξεταστεί για ακόμη δύο δικογραφίες, μια που περιλαμβάνει 5 μηνύσεις και μια που περιλαμβάνει 3.
Πιθανολογείται ότι και οι τρεις δικογραφίες με πράξη της αρμόδιας εισαγγελέως θα συνενωθούν λόγω συνάφειας σε μια με την διαβίβασή τους προς αξιολόγηση.
Ο καταγγελλόμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», υπήρξε φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων.
Πιο συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους, επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.
Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής αναμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης μετά την αξιολόγηση των μηνύσεων από την Εισαγγελέα για να τοποθετηθούν αναλυτικά επί των όσων αποδίδονται στον εντολέα τους.

Η τελευταία μήνυση εις βάρος του ασκήθηκε από μια 25χρονη ημεδαπή, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο. Κινήθηκε η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και η αναφορά συσχετίστηκε με τις 19 μηνύσεις που έχουν υποβάλει οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου