ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ένας σωλήνας 30 ετών έσπασε στο νοσο­κο­μείο Ρόδου, προ­κα­λώ­ντας πλημ­μύρα στον πρώτο όροφο και ζημιές στα χάρτινα πλαίσια της ψευ­δο­ρο­φής.
  • Ο Υπουρ­γός Υγείας Άδωνις Γεωρ­γιά­δης ενη­μέ­ρωσε ότι η κατά­σταση απο­κα­τα­στά­θηκε άμεσα με κλεί­σιμο των βανών και καθα­ρι­σμό του χώρου.
  • Απο­φά­σισε ήδη την αλλαγή όλων των παλαιών σωλη­νώ­σεων του νοσο­κο­μείου, οι οποίες έχουν υποστεί φθορές με την πάροδο του χρόνου.
  • Ο Γαβριήλ Σακελ­λα­ρί­δης άσκησε κριτική στην πολι­τική του Γεωρ­γιάδη, ο οποίος τον κατη­γό­ρησε για λαϊ­κι­σμό με αφορμή το περι­στα­τικό.

Στις εικόνες από το νοσο­κο­μείο Ρόδου όπου έσπασε ένας σωλήνας και νερά έτρεχαν από την οροφή ανα­φέρ­θηκε ο Άδωνις Γεωρ­γιά­δης σε ανάρ­τησή του. Ο Υπουρ­γός Υγείας ενη­μέ­ρωσε πως επι­κοι­νώ­νησε με τη διοί­κη­σης του νοσο­κο­μείου και ενη­με­ρώ­θηκε για το περι­στα­τικό.

Σύμφωνα με τα όσα του είπαν, έσπασε ένας σωλήνας 30 ετών, στον δεύτερο όροφο. Το νερό πέρασε στον πρώτο όροφο και παρέ­συρε τα χάρτινα πλαίσια της ψευ­δο­ρο­φής. Άμεσα, έκλει­σαν τις βάνες του νερού και μάζεψαν με σφουγ­γα­ρί­στρες τα νερά από τον διά­δρομο ενώ αύριο, Παρα­σκευή 19/06, θα τοπο­θε­τη­θούν τα νέα χάρτινα πλαίσια στη ψευ­δο­ροφή.

Ο Άδωνις Γεωρ­γιά­δης, στο κείμενο του, γνω­στο­ποί­ησε πως με δική του απόφαση έχει ξεκι­νή­σει ήδη η αλλαγή όλων των σωλη­νώ­σεων οι οποίες με την πάροδο των ετών έχουν σαπίσει.

Ανα­φε­ρό­με­νος, στον Γαβριήλ Σακελ­λα­ρίδη που σε ανάρ­τησή του στα social media, με αφορμή αυτό το βίντεο άσκησε κριτική στην πολι­τική του Άδωνι Γεωρ­γιάδη, ο Υπουρ­γός Υγείας σχο­λί­ασε πως: «Βρήκε ευκαι­ρία για λαϊ­κι­σμό».

Η ανάρ­τηση του Άδωνι Γεωρ­γιάδη

Σήμερα ο Πρό­ε­δρος της Νέας Αρι­στε­ράς, Γαβριήλ Σακελ­λα­ρί­δης, έκανε την παρα­κάτω ανάρ­τηση και δημο­σί­ευσε αυτό το βίντεο από το Νοσο­κο­μείο της Ρόδου:

Επι­κοι­νώ­νησα με την διοί­κηση του Νοσο­κο­μείου και έλαβα την εξής απά­ντηση:

«Έσπασε ένας σωλήνας στον μηχα­νό­ροφο που βρί­σκε­ται στον δεύτερο όροφο ,τριάντα ετών μεταλ­λικό. Το νερό πέρασε στον πρώτο όροφο και παρέ­συρε τα χάρτινα πλαίσια της ψευ­δο­ρο­φης. Κλεί­σαμε τις βάνες και τέλος όλα. Σφουγ­γα­ρί­σαμε τον διά­δρομο και σε δέκα λεπτά όλα επα­νήλ­θαν .Αύριο πρωί θα βάλουμε τα χάρτινα πλαίσια στη ψευ­δο­ροφή».

Σημειώ­στε ότι στο συγκε­κρι­μένο νοσο­κο­μείο που από το 2000 δεν έχει αλλα­χθεί ούτε βίδα ολο­κλη­ρώ­νουμε όλα τα έργα του ΤΑΑ και με δική μου απόφαση ξεκι­νή­σαμε και την αλλαγή όλων του των σωλη­νώ­σεων οι οποίες έχουν δυστυ­χώς σαπίσει. Για αυτό το περι­στα­τικό από πρό­βλημα που ξέρουμε και αντι­με­τω­πί­ζουμε, βρήκε την ευκαι­ρία για λίγο λαϊ­κι­σμό ο «σοβαρός» κ. Σακελ­λα­ρί­δης…. Δεν αλλά­ζουν

πριν 17 λεπτά

Πηγή : protothema,gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.