Διασώστεςμε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τραυματία τον μεθυσμένο τουρίστα, και τον διεκομισαν στο Νοσοκομείο της Ρόδου για εξετάσεις και επιθαλψη
Οσοι βρέθηκαν στην παραλία της Ρόδου, μπροστα στις καφετέριες (15/08-19.40), ειδαν τον μεθυσμένο τουρίστα να επιδεικνύει ακτικοινωνική συμπεριφορά.
Με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο μεθυσμένος τουρίστας ανέβηκε στο βρεγμένο βατρήρα επιχείρησε ανάποδο φλικ και έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και το Λιμενικό, με τον τραυματία να διακομίζεται στο Νοσοκομείο.
Πηγή: nantiareport.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.