Ειδήσεις

Τι είχε ο φάκελος που έδωσε ο Δήμαρχος Λέρου στον Αλ. Τσίπρα ;

Κατά την επίσκεψή του στη Λέρο, προσκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία της κατασκευής του hot spot, ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τρία σημεία:

1. το χώρο του ψυχιατρείου όπου κατασκευάζεται το hotspot,

2. το σημερινό καταυλισμό, και

3. το χώρο του παλιού ΠΙΚΠΑ όπου ανακαινίζεται το κτήριο για να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους πρόσφυγες! Όπως του τόνισε ο δήμαρχος του νησιού είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλάδας που επισκέπτεται το νησί!

Παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (πλην του Δ. Γάκη που είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Αθήνα) καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να μιλήσουν με τον Πρόεδρο.

Ο Δήμαρχος και η τοπική κοινωνία διαμήνυσαν στον κ Τσίπρα πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη δημιουργία του hotspot, ενώ επεσήμαναν στον Πρωθυπουργό ότι το νησί έχει φιλοξενήσει κατά περιόδους πολιτικούς εξόριστους, άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, και σήμερα πρόσφυγες.

Ο Δήμαρχος Λέρου προσέφερε στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νησί, τοπικά προϊόντα και βιβλία με την ιστορία του νησιού.
Του έδωσε, όμως, και ένα φάκελο που κίνησε την περιέργεια όλων των παρευρισκόμενων. Περιείχε τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού – γνωστά και ως αντισταθμιστικά οφέλη!
Ο Πρωθυπουργός το σχολίασε λέγοντας “τι είναι αυτό; η λυπητερή”;”.
Για να του απαντήσει ο δήμαρχος προκειμένου να μην παρεξηγηθεί ότι είναι τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού.

euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου