Τοπικές Ειδήσεις

19 δικηγόροι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις δύο θέσεις με πάγια αντιμισθία στον Δήμο Ρόδου

19 δικηγόροι εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πλαίσιο της σχετικής προκήρυξης για την πλήρωση δύο θέσεων ΠΕ Δικηγόρων και συγκεκριμένα μία θέση Δικηγόρων παρ΄ Αρείω Πάγω και μία θέση δικηγόρων Παρ΄Εφέταις, με σχέση έμμισθης εντολής- πάγια μηνιαία αντιμισθία στον Δήμο Ρόδου.
Η πρόσληψη γίνεται, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, εξαιτίας των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών για νομική υποστήριξη του δημάρχου Ρόδου, των αιρετών οργάνων, των οργανικών μονάδων και των εν γένει υπηρεσιών καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Ρόδου και την πρόβλεψη συνταξιοδότησης υπηρετούντων.

Εφόσον ο υποψήφιος επιλεχθεί, συμπεριέλαβε στα δικαιολογητικά της συμμετοχής του Υπεύθυνη Δήλωση δέσμευσης παρουσίας του στα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρόδου για την άμεση κάλυψη καθημερινών αναγκών νομικής υποστήριξης επί τέσσερις ώρες ημερησίως στις εργάσιμες ημέρες, αυτός επίσης θα είναι επιπλέον υποχρεωμένος για τη πιστή τήρηση και της παραπάνω με βάση τη δήλωση του δέσμευσης.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου έχει ήδη ορίσει τα 3 μέλη του που θα συμμετέχουν στην επιτροπή κρίσεων και συγκεκριμένα τους κ.κ. Αναστασία Καντίτο, Εριέττα Κωστοπούλου και Κώστα Κυπραίο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου