Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου για την απομάκρυνση πινακίδων από τον Δήμο

Με την ανατολή του 2019 υπήρξε σπουδή του Δήμου να αιφνιδιάσει για ακόμα μία φορά τους φαρμακοποιούς, πληρώνοντας (;) εργολάβο για αποκαθήλωση των πινακίδων που υπάρχουν μπροστά στα φαρμακεία.

Θα μπορούσε προηγουμένως να υπάρξει μια ενημέρωση, έτσι ώστε να μην αναγκάζεται ο φαρμακοποιός να δίνει εξηγήσεις στους πελάτες, οι οποίοι έκπληκτοι αναρωτιούνταν τι συμβαίνει. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πινακίδες τις οποίες αφαιρεί ο Δήμος, είχαν κατασκευαστεί με έξοδα των φαρμακοποιών, οι οποίοι αισθάνονται ότι η αντιμετώπιση που λαμβάνουν από τον Δήμο δεν συνάδει ούτε με την επιστημονική τους οντότητα αλλά ούτε και με την προσφορά τους στον τόπο ως άτομα και ως μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Ο Δήμος επικαλέστηκε ως άλλοθι ότι δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Οι φαρμακοποιοί θα επανέλθουν στο συγκεκριμένο θέμα της στάθμευσης έξω από τα φαρμακεία, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος τους και είναι βέβαιοι ότι το θέμα αυτό θα λυθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου