Τοπικές Ειδήσεις

Δενδροφύτευση από τον όμιλο H Hotels Collection – Χατζηλαζάρου, στην Απολακκιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο όμιλος H Hotels Collection (Hatzilazarou Group) πραγματοποίησε δενδροφύτευση τη Δευτέρα 11.11.2019 στο πλαίσιο των ενεργειών της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης.

Το προσωπικό που συμμετείχε στην εθελοντική δεντροφύτευση, φύτευσε συνολικά 200 δενδρύλλια (πεύκα) σε περιοχή της επαρχιακής οδού Απολακκιάς – Προφύλιας. Μια έκταση η οποία είχε πληγεί στο παρελθόν από τις πυρκαγιές. Υπό την ομπρέλα του “Travel with Care”, το πρόγραμμα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης, ο όμιλος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να μειώσει την περιβαλλοντική επιβάρυνση, να ανακυκλώσει περισσότερα υλικά και να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Ο όμιλος  H Hotels Collection ευχαριστεί το περιφερειακό φυτώριο Δωδεκανήσου για τη δωρεά 200 φυτών. Ακόμη, ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου για την ενεργή παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της δενδροφύτευσης.

Ο όμιλος Χατζηλαζάρου

Ο όμιλος H Ηotels Collection ( Χατζηλαζάρου) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει στόχο να προσφέρει γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο συνολικής δυναμικότητας  2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες, σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου