- Το XXSPORTS 3on3 Summer Basketball Tournament επιστρέφει για 5η χρονιά στη Ρόδο, γεμίζοντας τα γήπεδα με δράση και θέαμα.
- Η Α’ Φάση θα διεξαχθεί από 1 έως 5 Ιουλίου στο Ανοιχτό Γήπεδο Κολλεγίου Ρόδου, ενώ η Τελική Φάση θα γίνει στις 16 και 17 Ιουλίου στην Πλατεία Δημαρχείου.
- Οι κατηγορίες συμμετοχής περιλαμβάνουν Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών και Κορασίδων, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αθλητών.
- Η επίσημη προκήρυξη με λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής και τους κανονισμούς θα δημοσιευθεί σύντομα.
Το XXSPORTS 3on3 Summer Basketball Tournament επιστρέφει! Μετά την περσινή παύση, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό μπασκετικό ραντεβού της Ρόδου επιστρέφει δυναμικά για 5η χρονιά και είναι έτοιμο να γεμίσει ξανά τα γήπεδα με δράση, θέαμα και μοναδικές στιγμές!
Α’ Φάση: 1 έως 5 Ιουλίου – Ανοιχτό Γήπεδο Κολλεγίου Ρόδου
Τελική Φάση: 16 & 17 Ιουλίου – Πλατεία Δημαρχείου Ρόδου
Κατηγορίες Συμμετοχής
• Ανδρών – Εφήβων
• Ανδρών (Μη Εν Ενεργεία)
• Παίδων – Παμπαίδων
• Γυναικών – Νεανίδων
• Κορασίδων – Παγκορασίδων
Το τουρνουά διοργανώνεται από το XXSPORTS σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρόδου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η επίσημη προκήρυξη της διοργάνωσης, στην οποία θα περιλαμβάνονται αναλυτικά οι όροι συμμετοχής, τα ηλικιακά όρια κάθε κατηγορίας, το πρόγραμμα και οι κανονισμοί του τουρνουά.
Τηλέφωνα Συμμετοχών: 6948215172 6945966086
Πάμε να ζήσουμε ξανά το απόλυτο καλοκαιρινό μπασκετικό event της Ρόδου!
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε


.gif)













