Τοπικές Ειδήσεις

Τιμήθηκε Ροδίτισσα γυναικολόγος-ογκολόγος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας την Δευτέρα 7 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Το Συμπόσιο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, ήταν αφιερωμένο σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, στην Πολιτεία και στους σύγχρονους Έλληνες Επιχειρηματίες Ευεργέτες, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19.


Κατά την διάρκεια του Συμποσίου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε καταξιωμένους επιστήμονες της Ελλάδας για την συνεισφορά τους στη διαχείριση της πανδημίας, μεταξύ των οποίων και στη Ροδία Γυναικολόγο –Ογκολόγο – Χειρουργό Μαστού Ε. Αγγελίδου-Χαιρέτη, η οποία ιδιαιτέρως συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο της, το οποίο της απονεμήθηκε για τη συνεισφορά, την επιστημονική της κατάρτιση και για όλη την προσπάθεια που κατέβαλε και καταβάλλει σε όλη τη μακρά αυτή περίοδο της δοκιμασίας του κορωνοϊού.
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ, Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης, μίλησε εκτενώς για τις δράσεις της Περιφέρειας με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας Covid-19, το έργο της ΕΛΙΤΟΥΡ στην προώθηση του Τουρισμού Υγείας και αναφέρθηκε στην υπογραφή του σύμφωνου συνεργασίας με την Enterprise Greece “ώστε με όχημα την αυτοδιοίκηση να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς του Τουρισμού Υγείας”.
Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Επικοινωνίας Med-Professionals, το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ, την Great Greece for Ever και την Hellenic News of America, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας, ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας, Πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οικονομολόγος και γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας κ. Ντέιβιντ Άντριους που παρέλαβε βραβείο εκ μέρους της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και η σύζυγός του κα. Αγγελική Μαργαρίτη-Άντριους που τιμήθηκε για την προσφορά της στον τομέα της Υγείας ως Οδοντίατρος, ενώ πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας του Υπουργείου Εργασίας κυρία Μαρία Συρεγγέλα και τον βουλευτή κύριο Ανδρέα Λοβέρδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου