Το 51ο Εθνικό Συνέδριο Λεσχών Lions Π.Θ.117 Ελλάδας –Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στην Κω 12-14 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Natura Village Park Hotel» στο Ψαλίδι.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που το 51ο συνέδριο οργανώνεται από τη λέσχη Lions Kω «Ιπποκράτης» στο πανέμορφο, φιλόξενο νησί της Κω. Συμπίπτει μάλιστα με τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυσή της (τον Μαϊο του 1978). Σαράντα χρόνια εθελοντισμού και προσφοράς στην κοινωνία μας!

Στόχος  του συνεδρίου, η συνάντηση λεσχών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που αφορούν την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία που είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος της ύπαρξής μας.

Για την επίτευξη του 51ου Εθνικού Συνεδρίου υπήρξε πολύτιμη η συνεργασία και η οικονομική στήριξη  του Π.Θ.117 Ελλας-Κύπρος, της περιφέρειας Ν.Αιγαίου , του περιφεριάρχη Γ.Χατζημάρκου και του εντεταλμένου σε θέματα πολιτισμού Κ.Διακογεωργίου.  Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Κω, την Μαρίνα ΑΕ, την εταιρία «ΕΛΑΝΚΟ» , την «Blue Star Ferries», το Δ.Σ του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ιδρύματος κ.Τ.Παυλίδη, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδ/σου, την καλλιτεχνική ομάδα «Χοροκως», την ξεναγό Μαρία Σιούτα, την εταιρία «ΚOSMSOS», τον όμιλο «Κυπριώτη», τον όμιλο Divine Ηotels, τους μουσικούς Θανάση Πουλιού, Μαρία Πουλιού, τον Αλέξη Παντελίδη, τον Τσαμπίκο Καματερό, την Σίσυ Καραθάνου, τη σχολή χορού Ελένης Δρόσου, τον Γιάννη Μαστόρο και την ομάδα του, καθώς επίσης  τους επαγγελματίες με τα τοπικά προϊόντα της Κω : κτήμα «Τριανταφυλλοπούλου», «Natur-Γαλαθρής»,  «kos patisserie», τυριά «Γιάννου» και το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας».

Τα μέλη της Επιτροπής  51ου Εθνικού Συνεδρίου και τα μέλη της λέσχης «Ιπποκράτης» ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις εργασίες του Εθνικού Συνεδρίου στην Κω και χρόνια πολλά σε όλους, με την ευχή και την σκέψη.. όλοι μας, να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!

            Για την

           Επιτροπή Εθνικού Συνεδρίου

            Lions2018

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ