Ειδήσεις

Εικόνες ντροπής στο 1ο νηπιαγωγείο Κω-Την στήριξη του Δήμου ζητούν οι γονείς

Το βράδυ της Τετάρτης 04 Νοεμβρίου 2015, στον προαύλιο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου στην Αγία Μαρίνα, εισήλθαν εξωσχολικοί προκαλώντας φθορά στην είσοδο του σχολείου και βρομίζοντας με τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρά τους , τους χώρους στους οποίους βρίσκονται τα παιδιά μας. Οι γονείς θεωρούμε ότι ο χώρος στον οποίο βρίσκονται τα παιδιά μας πρέπει να είναι λειτουργικός, ευχάριστος και πάνω απ’ όλα ασφαλής.
Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου, έχει αιτηθεί στη σχολική επιτροπή του Δήμου Κω, την υποστήριξή του σε θέματα κτηριακά που χρήζουν άμεσης επέμβασης ή βελτίωσης.
Ακολουθεί το αίτημα του συλλόγου προς τη σχολική επιτροπή καθώς επίσης και φωτογραφίες από την είσοδο του σχολείου το πρωί της Πέμπτης 05 Νοεμβρίου όπως την είδαν και την φωτογράφησαν οι γονείς που πήγαν να αφήσουν τα παιδιά τους.
Ο σύλλογος γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Κω σε συνεννόηση με τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς, ζητάμε την υποστήριξη του δήμου μας ώστε να πραγματοποιηθούν οι κάτωθι παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του νηπιαγωγείου και την ασφαλή παραμονή των παιδιών μας σε αυτό.

Συγκεκριμένα ζητάμε:

Το διαχωρισμό του προαύλιου χώρου του σχολείου από αυτόν της εκκλησίας, ώστε να αποτρέπονται εξωσχολικά στοιχεία να πλησιάζουν και να προκαλούν ζημίες στο κτήριο και στις εγκαταστάσεις του.
Να κατεδαφιστεί το τούβλινο τείχος το οποίο δεν φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα και το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει αιτία ατυχήματος.
Να δημιουργηθεί ράμπα στα σκαλιά του σχολείου.
Να αντικατασταθεί το πλαστικό δάπεδο το οποίο είναι τοποθετημένο στο χώρο από την αρχή της λειτουργίας του νηπιαγωγείου, φθαρμένο και επικίνδυνο για την υγεία των παιδιών μας.
Τη διαμόρφωση των χώρων υγιεινής.
Να καθαριστεί η αποθήκη και να διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος για το γραφείο των νηπιαγωγών.
Διαχωρισμός της κουζίνας από την αίθουσα διδασκαλίας. Η πρόσβαση στην κουζίνα μπορεί να γίνει από τον κοινόχρηστο χώρο.
Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά, η δημοτική αρχή του νησιού μας θα σταθεί όπως πάντα αρωγός στις ανάγκες των παιδιών και του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε.

Για τον σύλλογο
kosnews24.gr
Η πρόεδρος

Ελένη Πέτρα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου