ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελένη Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις των γονιών της άτυχης Ελένης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Σε ένα διαρκές πήγαινε-έλα Διδυ­μό­τειχο Αθήνα βρί­σκο­νται οι γονείς της Ελένης Τοπα­λούδη από τις 14 Φεβρουα­ρίου ημέρα που ξεκί­νησε η δίκη στο Εφετείο για τον βιασμό και τη δολο­φο­νία της κόρης τους στη Ρόδο.

Μέχρι και σήμερα οι γονείς δεν έχουν κατα­θέ­σει στη δια­δι­κα­σία καθώς στην προη­γού­μενη συνε­δρί­αση υπήρχε κρούσμα κορω­νοιού και δεν έγινε η δίκη

Είχαν ζητήσει οι ίδιοι να κατα­θέ­σουν στις 28 Μαρτίου καθώς έλειπαν ένα μήνα από το σπίτι τους στο Διδυ­μό­τειχο και είχαν αφήσει πίσω το παιδί τους

Ο Γιάννης Τοπα­λού­δης μιλώ­ντας στο Newpost είχε επι­ση­μά­νει ότι όλη αυτή η δια­δι­κα­σία με τις συνε­χείς δια­κο­πές και ανα­βο­λές τους έχουν εξο­ντώ­σει όχι μόνο ψυχικά αλλά και οικο­νο­μικά.

Οι γονείς για να έλθουν στην Αθήνα πλη­ρώ­νουν από την τσέπη τους τα εισι­τή­ρια και ελπί­ζουν κάθε φορά να κατα­θέ­σουν, να επι­στρέ­ψουν στο σπίτι τους και να ξανα­γυ­ρί­σουν στην Αθήνα για την απόφαση.

Αυτό που ζητούν είναι να κατα­δι­κα­στούν και πάλι σε ισόβια όπως ήταν και η πρω­τό­δικη απόφαση. Να μην μειωθεί η ποινή τους.

Μέχρι τώρα στη δίκη έχουν κατα­θέ­σει ο ιατρο­δι­κα­στής και ο λιμε­νι­κός οι οποίοι περιέ­γρα­ψαν τις συν­θή­κες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Πηγή newpost.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.