Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη μελισσοκόμων στον αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη

Την επίσκεψη του προέδρου Γιάννη Γαβαλά και γραμματέα Μιχάλη Πλάτση του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Καλύμνου «ο Θυμαρίτης» δέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον συνεταιρισμό αλλά και τους μελισσοκόμους γενικά και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στους νησιώτες που συνεχίζουν και παράγουν παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν. Οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού παρουσίασαν την εικόνα που βιώνουν τα μέλη τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εύρυθμη λειτουργία για την παραγωγή του μελιού. Ο αντιπεριφερειάρχης, από την πλευρά του, έδειξε να γνωρίζει την όλη κατάσταση και τους καθησύχασε, υποστηρίζοντας πως θα έχουν την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας και των υπηρεσιών της στα πλαίσια της πολύ καλής συνεργασίας που έχουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου