Τοπικές Ειδήσεις

Εγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Στράτου Καρίκη

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα” του Στράτου Καρίκη, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη.
Το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντώνης Αποστολίδης και Νατάσα Βενετοκλή κ.ά.
Ο κ. Καρίκης τόνισε τον υπερκομματικό χαρακτήρα της παράταξης, λέγοντας ότι γεννήθηκε μέσα στην κοινωνία και όχι στα κομματικά γραφεία. Σε αυτή συμμετέχουν άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, άνθρωποι που έχουν καταθέσει τις κομματικές τους ταυτότητες, όπως ο ίδιος εδώ και χρόνια έχοντας αφοσιωθεί στο Δήμο Ρόδου.
«Στις 26 Μαΐου η Ρόδος θα γυρίσει σελίδα. Θα γυρίσει την πλάτη στην παρακμή και στη στασιμότητα, σε αυτούς που διοίκησαν με καθεστωτική νοοτροπία. Εδώ σήμερα είναι απλοί πολίτες της Ρόδου που θέλουν ένα Δήμο με πόρτες ανοιχτές, που θέλουν ένα απλό και ανθρώπινο δήμαρχο. Καιρός να βάλουμε τέλος στην παρακμή και στη στασιμότητα, να κλείσουμε αυτό τον κύκλο της χαμένης πενταετίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρίκης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, Σ. Καρίκης αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματος της παράταξης. Τόνισε ότι μόνο η «Νέα Μέρα» μέρα έχει παρουσιάσει πλήρες πρόγραμμα και ανέφερε ότι ήδη από τον πρώτο χρόνο της θητείας, ο Δήμος θα προσφέρει νέες υπηρεσίες στους δημότες. Θα τους εξυπηρετεί από το τηλέφωνο ή από το διαδίκτυο και θα στέλνει τα πιστοποιητικά και τα έγγραφα που αιτούνται στο σπίτι τους! Ανέφερε επίσης ότι θα καθιερωθεί η ημέρα του δημότη με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, όπου θα απαντώνται δημόσια οι ερωτήσεις που θέτουν.
Τόνισε για μία ακόμη φορά, ότι θα είναι ένας προσιτός δήμαρχος, ότι ο Δήμος Ρόδου θα είναι ανοιχτός και προσβάσιμος. Άλλωστε, όπως επεσήμανε, ο ίδιος είναι ένα απλό μέλος της κοινωνίας, ζει, εργάζεται, κυκλοφορεί στην πόλη και στο νησί και δεν έχει επιλεγεί από κατεστημένα συμφέροντα!
«Χρίσματα δεν έχουμε και δεν τα αναζητούμε. Τα χρειάζονται μόνο όσοι έχουν εξάρσεις, όσοι πιστεύουν ότι οι πολίτες κατευθύνονται, ότι δεν έχουν παρουσία, δραστηριότητα και προτάσεις για τη Ρόδο. Οι δικές μας πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους. Ό,τι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν, όποιο κόμμα και αν ψηφίζουν στις εκλογές. Έχουμε πλήρη ψηφοδέλτια παντού, με καθαρούς ανθρώπους που έχουν προτάσεις, όρεξη για δουλειά και προσφορά. Με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους.
Σας καλώ όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να ξημερώσει μία Νέα Μέρα για τη Ρόδο. Στις 26 Μαΐου η Ρόδος θα προσπεράσει τους αποτυχημένους διαχειριστές, αυτούς που δεν έχουν τίποτε να προτείνουν, που στέκονται απόμακροι από την κοινωνία, που δεν έχουν διάθεση για διάλογο και συνεργασία», δήλωσε ο κ. Καρίκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου