Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει συνάντηση εργασίας για την αξιολόγηση του προγράμματος “Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης” με την συμμετοχή του συνόλου των Δήμων της χώρας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η Αναπληρώτρια Υπουργός κα Θεανώ Φωτίου, θα παραθέσει την κεντρική της ομιλία την Τετάρτη 21:30 ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας  κ. Δημήτρης Καρέλλας, θα χαιρετίσει τους εκπρόσωπους των Δήμων αναφερόμενος στα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα συζητηθούν τα αποτελέσματα από την έως τώρα λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το ΚΕΑ, η ανάπτυξη του 2ου και 3ου πυλώνα του ΚΕΑ, η στρατηγική καταπολέμησης της απάτης,  ενώ θα διερευνηθούν και θα γίνουν προτάσεις αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την περαιτέρω εφαρμογή του. Επίσης θα συζητηθούν οι πιθανές μελλοντικές προκλήσεις και επόμενα στάδια του προγράμματος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ