- Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Rilski Sportist την Τρίτη στις 19:00, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup.
- Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης χαρακτήρισε σημαντική την αναμέτρηση και τόνισε πως η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω της την πρόσφατη ήττα.
- Όπως είπε, το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους παίκτες.
- Ο Καλαϊτζάκης υπογράμμισε ότι ο Κολοσσός χρειάζεται συγκέντρωση για να παρουσιάσει την πραγματική του εικόνα.
Την άποψή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού απέναντι στην Rilski Sportist (Τρίτη- 19:00), για τη 5η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup μοιράστηκε ο αθλητής της ομάδας Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης. Ο Έλληνας αθλητής ανέφερε: ”Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Ριλκσι. Ερχόμαστε από ήττα, αλλά αυτό πρέπει να μας πεισμώσει και να μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Αφήνουμε πίσω το προηγούμενο αποτέλεσμα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, ώστε να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα”.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.