Ίσως επειδή όλο και κάποιος θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να επισκεφθεί το γήπεδο της Αρχίπολης προκειμένου να κάνει τη βόλτα του ή τη γυμναστική του εντός του αγωνιστικού χώρου, η διοίκηση του Εθνικού ανακοίνωσε χθες πως για τις επόμενες δώδεκα μέρες, η χρήση του χλοοτάπητα θα απαγορεύεται, δεδομένου πως είναι ανάγκη να προστατευτεί μετά τις εργασίες συντήρησης που έγιναν. Αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα έγινε παρέμβαση στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό δεν θα είναι εφικτό να χρησιμοποιείτε τον αγωνιστικό χώρο για οποιαδήποτε δραστηριότητα για χρονικό διάστημα δώδεκα ημερών.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Εν τω μεταξύ, εις πέρας έφερε το συνεργείο που ανέλαβε το έργο, την ανέγερση προστατευτικών τοιχίων στα προβληματικά σημεία των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Αρχίπολης, που είχαν πληγεί σφοδρά πέρσι από θεομηνία.
Μέρος της εργολαβίας είναι και η ανακαίνιση, όπως και ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων, έργο που θα ξεκινήσει άμεσα με την προοπτική να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη στιγμή που θα αρθεί το lockdown και οι ομάδες θα ανακτήσουν το δικαίωμα της επιστροφής στα γήπεδα.
Κατά τα άλλα, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού περνούν την καθημερινότητά τους με ατομικές προπονήσεις, ώστε να εμφανιστούν στοιχειωδώς έτοιμοι στο πρώτο τους ραντεβού με τον προπονητή τους Γιάννη Καμίτση και να αρχίσουν να δουλεύουν ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών τους στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Υπενθυμίζεται, πως την πρώτη αγωνιστική, το συγκρότημα της Αρχίπολης ηττήθηκε στην Τήλο από την τοπική ομάδα με 4-2, ενώ τη δεύτερη στο «σπίτι» του από την Κύπρο με 3-0.
Στο πρόγραμμα ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Απολλώνων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ