Ρεπορτάζ

Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος αντιδήμαρχο και δύο δημοτικούς υπαλλήλους

Αναβλήθηκε χθες για την 21η Φεβρουαρίου 2020 η εκδίκαση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεσης με κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος από κοινού, τον πρώην προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, κ. Εμμ. Παϊτάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ν. Τσουκαλά και τον κ. Αντώνιο Παγκά.
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να μην παρέδωσαν στην υπηρεσία επιτρόπου στοιχεία που τους ζητήθηκαν γύρω από την διαχείριση της Δηµοτικής Επιχείρησης Τουρισµού – Αθλητισµού – Πολιτισµού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης Δήµου Αρχαγγέλου (Δ.Ε.Α.)», για τα οικονομικά έτη 2007 – 2010, το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας ανήκε εξ ολοκλήρου στον πρώην Δήμο Αρχαγγέλου.
Η υπόθεση, όπως έγραψε η «δημοκρατική», ξενίζει αν αναλογιστεί κανείς τον σάλο που είχε προκληθεί στην κοινή γνώμη για το γεγονός ότι τα λογιστικά στοιχεία της συγκεκριμένης εταιρείας είχαν χαθεί και δεν είχαν καμία πρόσβαση σ’ αυτά.
Πέραν τούτου ουσιώδης μάρτυρας είχε κριθεί σε προηγούμενη δικάσιμο λογιστής της εταιρείας, που παρότι κλήθηκε χθες για να καταθέσει δεν εμφανίστηκε στην δίκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου