Η νέα ήττα που γνώρισε ο Εθνικός Αρχίπολης και τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κλεάνθη, υποχρέωσαν τον προπονητή του συλλόγου, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου να θέσει την παραίτησΉ του στη διάθεση της διοίκησης, λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Οι άνθρωποι του Εθνικού έκαναν δεκτή την παραίτηση του νεαρού τεχνικού, παρότι στην επαφή που είχαν του ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή παράπονο από τη δουλειά του, με τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου να τους απαντάει ότι παραιτείτε επειδεί έχει στοχοποιηθεί η ομάδα και το καλύτερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους, έτσι ώστε κάτι να αλλάξει ενόψει της συνέχειας.
Οι Αρχιπολενοί άμεσα ξεκίνησαν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και ήδη έχουν έρθει σε επαφές με διάφορους προπονητές.
Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες της «δσπορ» το πιθανότερο σενάριο είναι οι άνθρωποι του Εθνικού να βρούν λύση στο θέμα του προπονητή, εκ’ των έσω, με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή των Αρχιπολενών.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα καλείται να ξεχάσει το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Κλεάνθη και να στρέψει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτη, με αντίπαλο την Ρόδο για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η χθεσινή τελευταία προπόνηση του συλλόγου, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία, ενόψει Ρόδου, έγινε υπό τις οδηγίες των ποδοσφαιριστών, Βλάσση Πάλλα και Γιώργου Διακίδη.
Οι Αρχιπολενοί θα παραταχθούν στην αναμέτρηση με προβλήματα στη σύνθεσή τους, καθώς οι Φώτης Μπαγκούρας, Βλάσσης Πάλλας και Γιώργος Συμεωνίδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένοι έπειτα από την αποβολή τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Κλεάνθη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ