ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδια και μαχαιρώματα στο Hotspot της Χίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μεταναστες

Καζάνι που βράζει θυμίζει το κέντρο φιλο­ξε­νίας της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλ­κειός, καθώς οι συγκρού­σεις μεταξύ δια­φό­ρων ομάδων είναι πλέον καθη­με­ρινό φαι­νό­μενο.  Η συνύ­παρξη μετα­να­στών δια­φό­ρων εθνι­κο­τή­των για μεγάλο χρονικό διά­στημα φαί­νε­ται ότι δημιουρ­γεί σημα­ντικό πρό­βλημα και για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύριοι συνε­πλά­κη­σαν άγρια μεταξύ τους, με απο­τέ­λε­σμα το Hotspot τα ξημε­ρώ­ματα της Παρα­σκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με το politischios.gr μεμο­νω­μέ­νες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντι­πα­ρά­θεση με απο­τέ­λε­σμα δύο άτομα να μαχαι­ρω­θούν και να μετα­φερ­θούν στο Νοσο­κο­μείο ενώ πολλοί τραυ­μα­τί­στη­καν σοβαρά στο κεφάλι και τα πόδια. Από την κατα­στρο­φική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υπο­δο­μές του hotspot αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Σε μία απέλ­πιδα προ­σπά­θεια δια­κο­πής των επει­σο­δίων και προ­κει­μέ­νου να απο­φευ­χθούν επι­πλέον τραυ­μα­τι­σμοί η Αστυ­νο­μία επι­χεί­ρησε να εισέλ­θει στον χώρο του πρώην εργο­στα­σίου της ΒΙ.ΑΛ. με τη χρήση χει­ρο­βομ­βί­δων κρότου – λάμψης.

Να σημειω­θεί ότι η Αστυ­νο­μική Διεύ­θυνση Χίου έχει ζητήσει ήδη από την Αθήνα συν­δρομή με διμοι­ρία ΜΑΤ, αίτημα που έγινε απο­δε­κτό. Έτσι εντός της ημέρας ανα­μέ­νε­ται η άφιξη της διμοι­ρίας στη Χίο.

Παρά­σταση δια­μαρ­τυ­ρίας

Με βάση την κατά­σταση που επι­κρα­τεί στο Χαλ­κειός τα τελευ­ταία 24ωρα κάτοι­κοι της περιο­χής θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν στις 10:00 το πρωί παρά­σταση δια­μαρ­τυ­ρίας στο κτίριο της Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Χίου.

 

Πηγή politischios.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.