Απειλές μετά τις καταγγελίες που έκανε για  τη γέφυρα  Κρεμαστής που το χαρακτήρισε έργο- φάντασμα δέχεται τον τελευταίο καιρό ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος υπεύθυνος για θέματα Διά Βίου Μάθησης Άγγελος Ανανίας. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης που ήταν προσκεκλημένος στα στούντιο του notosnews και της εκπομπής «Ουδέτερη Ζώνη» με τον Κώστα Σαμιωτάκη μετά τις καταγγελίες που έκανε δέχεται απειλές ότι, θα καταλήξει στην φυλακή και θα εμπλακεί σε δικαστικές περιπέτειες.

Όμως ο κ. Ανανίας και σήμερα επέμεινε ότι, το έργο της γέφυρας Κρεμαστής όμως δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ήταν ένα έργο- φάντασμα , παράνομο και πλαστό που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Ο κ. Ανανίας δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη σύναψη σύμβασης με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που αφορά την υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος για τη γέφυρα Κρεμαστής βρίσκεται προς εξέταση στις υπηρεσίες του ελεγκτικού συνεδρίου.

Επίσης ο κ. Ανανίας αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της διάβρωσης των ακτών της Κρεμαστής λέγοντας πως η περιφέρεια είναι ανοικτή στις προτάσεις που θα καταθέσει ο δήμος Ρόδου και το λιμενικό ταμείο νότιας Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση του φαινομένου που έχει λάβει απειλητικές διαστάσεις.

grafida.net

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ