ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Περιμένω περαιτέρω πτώση στην τιμή της βενζίνης στην αντλία»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυ­ριά­κος Μη­τσο­τά­κης προ­α­νήγ­γει­λε πε­ραι­τέ­ρω πτώση στην τιμή της βεν­ζί­νης κατά τη διάρ­κεια του υπουρ­γι­κού συμ­βου­λί­ου.
  • Ανα­φέρ­θη­κε στη συ­νέ­χι­ση της απο­κλι­μά­κω­σης των τιμών στα καύ­σι­μα με αυ­στη­ρό έλεγ­χο από το υπουρ­γείο και ανε­ξάρ­τη­τες αρχές.
  • Δε­σμεύ­τη­κε για συ­νερ­γα­σία με την αγορά προ­κει­μέ­νου να επι­τευ­χθεί το «πά­γω­μα τιμών» για το επό­με­νο δί­μη­νο.
  • Οι πα­ρεμ­βά­σεις αυτές στο­χεύ­ουν στην αντι­με­τώ­πι­ση των πιέ­σε­ων στο κό­στος ζωής για τους πο­λί­τες.

Για πε­ραι­τέ­ρω πτώση στην τιμή της βεν­ζί­νης στην αντλία έκανε λόγο ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυ­ριά­κος Μη­τσο­τά­κης, μι­λώ­ντας στο υπουρ­γι­κό συμ­βού­λιο, μι­λώ­ντας για το κό­στος ζωής.

Ο πρω­θυ­πουρ­γός ανέ­φε­ρε ότι ανα­μέ­νε­ται συ­νέ­χι­ση της απο­κλι­μά­κω­σης των τιμών στα καύ­σι­μα, ση­μειώ­νο­ντας ότι θα υπάρ­χει αυ­στη­ρός έλεγ­χος από το αρ­μό­διο υπουρ­γείο και τις ανε­ξάρ­τη­τες αρχές, σε συ­νερ­γα­σία με τους πα­ρά­γο­ντες της αγο­ράς.

Πα­ράλ­λη­λα, έκανε λόγο για συ­νεν­νό­η­ση με την αγορά με στόχο το «πά­γω­μα τιμών» για το επό­με­νο δί­μη­νο, στο πλαί­σιο των πα­ρεμ­βά­σε­ων για την αντι­με­τώ­πι­ση των πιέ­σε­ων στο κό­στος ζωής.

Πηγή: skai.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.