ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και σοφότεροι”!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Η Ελπίδα Πετα­λού­δων δεν κατά­φερε να ανέβει στη National League 2, αλλά σχε­διά­ζει να δημιουρ­γή­σει μια πιο δυνατή ομάδα για την επόμενη σεζόν.
  • Η ήττα από τον Μαρ­πησ­σαϊκό στον ημι­τε­λικό των μπαράζ τους πει­σμώ­νει και τους κάνει πιο σοφούς για το μέλλον.
  • Η ομάδα συγ­χαί­ρει τους Ίωνες Χίου για την κατά­κτηση της πρώτης θέσης και όλους τους πρω­τα­θλη­τές Αιγαίου που συμ­με­τεί­χαν στους αγώνες μπαράζ.
  • Η συνερ­γα­σία με τον προ­πο­νητή Πανα­γιώτη Παπα­κώ­στα λύθηκε, με την ομάδα να του εύχεται καλή συνέ­χεια στην καριέρα του.

Η Ελπίδα Πετα­λού­δων δεν κατά­φερε να γευθεί τη χαρά της ανόδου, ωστόσο τονίζει ότι θα δημιουρ­γή­σει πιο δυνατή ομάδα για να πετύχει το στόχο της. Ανα­λυ­τικά: «Η ομάδα μας δεν κατά­φερε να πετύχει το δεύτερο και μεγάλο στόχο της, που ήταν η άνοδος στη National League 2. Η ήττα με 84-82 από τον Μαρ­πησ­σαϊκό, στον ημι­τε­λικό των αγώνων μπαράζ, μας στέρησε το δικαί­ωμα από το όνειρο, αλλά το γεγονός αυτό μας πει­σμώ­νει και μας κάνει πιο δυνα­τούς και πιο σοφούς για την επόμενη μέρα. Η Ελπίδα Πετα­λού­δων θα είναι και πάλι παρούσα, δυνατή και έτοιμη να διορ­θώ­σει τα λάθη της και να δημιουρ­γή­σει ακόμη καλύ­τερη ομάδα τη νέα σεζόν, θέλο­ντας να φτάσει στον προ­ο­ρι­σμό της. Ήδη έχει ξεκι­νή­σει ο σχε­δια­σμός για την προσεχή χρονιά και για τη δημιουρ­γία μίας ισχυρής ομάδας, ικανής να φτάσει ψηλά. Ο Α.Σ. Ελπίς Πετα­λού­δων συγ­χαί­ρει θερμά τους Ίωνες Χίου για την κατά­κτηση της πρώτης θέσης και ευχό­μα­στε καλή επι­τυ­χία στη National League 2. Επίσης, συγ­χαί­ρει όλους τους πρω­τα­θλη­τές Αιγαίου, τον Μαρ­πησ­σαϊκό, τον Παλ­λε­σβιακό και την Α.Ε. Καρ­λο­βά­σου, που συμ­με­τεί­χαν στη δια­δι­κα­σία των αγώνων μπαράζ».

«ΚΟΟΥΤΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου ανα­κοί­νω­σαν τη λύση της συνερ­γα­σίας τους με τον Πανα­γιώτη Παπα­κώ­στα και επίσημα. Ανα­λυ­τικά: «Ο Α.Σ. Ελπίς ανα­κοι­νώ­νει τη λύση της συνερ­γα­σίας με τον προ­πο­νητή Πανα­γιώτη Παπα­κώ­στα, τον οποίο ευχα­ρι­στούμε για τα δύο χρόνια της παρου­σίας του στην ομάδα. Ευχό­μα­στε στον κόουτς Παπα­κώ­στα ότι καλύ­τερο στη συνέ­χεια της προ­πο­νη­τι­κής του δια­δρο­μής. Οι πόρτες της Ελπίδας θα είναι πάντα ανοι­χτές για τον Πανα­γιώτη Παπα­κώ­στα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.