Τοπικές Ειδήσεις

Στον ανακριτή 18χρονος Δανός για καταγγελία βιασμού από συνομήλική του Ιταλίδα

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Στον ανακριτή Ρόδου οδηγήθηκε 18χρονος από τη Δανία, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, έπειτα από καταγγελία 18χρονης Ιταλίδας, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός προχώρησε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της, σε χώρο πίσω από νυχτερινό μαγαζί στο Φαληράκι όπου διασκέδαζαν.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρχε συναίνεση. Η αστυνομία προχώρησε στις προβλεπόμενες διαδικασίες. Ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, και ο 18χρονος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.