ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κως: Σε νεαρό Παλαιστίνιο πρόσφυγα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε από σέρφερ σε παραλία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Σε 26χρονο πρό­σφυγα από την Παλαι­στίνη ανήκει η σορός που εντο­πί­στηκε από σέρφερ στη θαλάσ­σια περιοχή της Αμμό­γλωσ­σας στη Κω.

Άνδρες του Λιμε­νι­κού που κατέ­φθα­σαν στο σημείο και ανέ­συ­ραν το πτώμα, δια­πί­στω­σαν ότι ο άνδρας φορούσε πολι­τικά ρούχα και έφερε ταυ­τό­τητα.

Θεω­ρεί­ται ότι ο νεαρός Παλαι­στί­νιος επι­χεί­ρησε να κολυ­μπή­σει ξεκι­νώ­ντας από τα απέ­να­ντι τουρ­κικά παράλια χωρίς δυστυ­χώς να τα κατα­φέ­ρει. Ήδη δόθηκε εντολή να μετα­φερ­θεί η σορός στη Ρόδο προ­κει­μέ­νου να διε­νερ­γη­θεί νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατρο­δι­κα­στή. Μέχρις στιγμής ο νεαρός Παλαι­στί­νιος δεν έχει ανα­ζη­τη­θεί από οικεία του πρόσωπα.

Πηγή: zougla.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.