ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε σε παραλία της Σύμης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΜΗ
Μέγεθος γραμμάτων

Τις με­σημ­βρι­νές ώρες του πε­ρα­σμέ­νου Σαβ­βά­του  το Λι­με­ναρ­χείο Σύμης ενη­με­ρώ­θη­κε για την ύπαρ­ξη ενός αλ­λο­δα­πού στην πα­ρα­λία ¨ΚΟΥΠΙ¨.

Αμέ­σως στο ση­μείο με­τέ­βη ένα πε­ρι­πο­λι­κό σκά­φος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου με τη συν­δρο­μή του θα­λα­μη­γού (Θ/Γ) σκά­φους ¨NAHLIN¨ ση­μαί­ας Ηνω­μέ­νου Βα­σι­λεί­ου εντό­πι­σε και πε­ρι­συ­νέ­λε­ξε έναν 22χρονο αλ­λο­δα­πό, ο οποί­ος στη συ­νέ­χεια με­τα­φέρ­θη­κε στο λι­μά­νι στης Σύμης.

Κατά την προ­α­να­κρι­τι­κή δια­δι­κα­σία προ­έ­κυ­ψε ότι ο 22χρο­νος είχε απο­βι­βα­στεί σε πα­ρα­λία στη δυ­τι­κή πλευ­ρά της Σύμης με ακόμα 29 αλ­λο­δα­πούς οι οποί­οι είχαν εντο­πι­στεί από τα στε­λέ­χη της Λι­με­νι­κή Αρχής τις πρω­ι­νές ώρες την 15.08.2024.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.