ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου 50 άτομα για τις φθορές στο κτήριο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
359119872_1322229068373301_5157558431394128803_n

Ανα­ζη­τού­νται, στο πλαίσιο του αυτο­φώ­ρου, οι δράστες που χθες το βράδυ προ­κά­λε­σαν φθορές στο κτήριο της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, στο περι­θώ­ριο της ειρη­νι­κής πορείας δια­μαρ­τυ­ρίας που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε νωρί­τερα από πολίτες της Ρόδου για τις πρό­σφα­τες κατα­στρο­φι­κές πυρ­κα­γιές.

Ειδι­κό­τερα, σύμφωνα με το δελτίο της Αστυ­νο­μίας, περί τα 50 άγνωστα άτομα, προ­ερ­χό­μενα από πλήθος 1.200 περίπου, τα οποία συγκε­ντρώ­θη­καν κατόπιν καλέ­σμα­τος σε διάφορα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης προ­κει­μέ­νου να δια­μαρ­τυ­ρη­θούν για τις πρό­σφα­τες πυρ­κα­γιές που έπληξαν το νησί της Ρόδου, κατόπιν συμ­βο­λι­κής κατά­λη­ψης του Κτηρίου Περι­φέ­ρειας Ν. Αιγαίου, παρα­βί­α­σαν την είσοδο και αφού μπήκαν στον προ­θά­λαμο, έγραψαν με σπρέι στον τοίχο την φράση «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ». Στην συνέ­χεια απο­χώ­ρη­σαν χωρίς να προ­κλη­θούν περαι­τέρω φθορές. Για την υπόθεση αυτή, ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Προη­γου­μέ­νως μια μερίδα από το πλήθος των δια­μαρ­τυ­ρό­με­νων πολιτών, συγκε­ντρώ­θηκε έξω από το ξενο­δο­χείο του δημάρ­χου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπου­ράκη κρα­τώ­ντας πανό και φωνά­ζο­ντας συν­θή­ματα. Για τα άθλια αυτά επει­σό­δια, δεν έχει υπο­βλη­θεί ακόμα μήνυση και για το λόγο αυτό δεν υπήρξε αυτε­πάγ­γελτη παρέμ­βαση της αστυ­νο­μίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. George Hatzistavridis

    Αυτες οι ” διαμαρτυρίες” ειναι ευκαιρια για τους πνευματικά αναπηρους και εχθρους της χωρας μας , να βρουν την ευκαιρια να κανουν αυτα τα οποια δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΚΟΜΗ ?????