Ειδήσεις

Νέες απειλές Ερντογάν: Η Ελλάδα να καταλάβει τα όριά της – Στο στόχαστρό του ξανά τα νησιά του Αιγαίου

Ερντογαν

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το Μπαλί όπου βρίσκεται για τις εργασίες της συνόδου των G20.

«Η Ελλάδα να καταλάβει τα όριά της, να θυμάται την ιστορία» είπε ο Ερντογάν, ενώ επανέλαβε την φράση «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» κλιμακώνοντας εκ νέου τις απειλές.

Στο στόχαστρό του μπήκαν επίσης ξανά τα νησιά του Αιγαίου με τον Τούρκο πρόεδρο να καλεί την Ελλάδα να μην τα εξοπλίζει καθώς αυτό «δεν έχει κανένα νόημα», ενώ τέλος κάλεσε τη χώρα μας να σέβεται τους κανόνες καλής γειτονίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.