ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Τη σκότωσε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

news room 1 λεπτό ανάγνωση
83

Τρα­γω­δία με μία νεκρή γυναίκα στο Ρέθυμνο Κρήτης, η οποία δέχθηκε πισώ­πλα­τους πυρο­βο­λι­σμούς μέσα στην επι­χεί­ρηση σπα που δια­τη­ρούσε. Ο δράστης επι­χεί­ρησε στη συνέ­χεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αιμα­τηρό επει­σό­διο σημειώ­θηκε το βράδυ της Κυρια­κής στην περιοχή του Ρεθύ­μνου Κρήτης και συγκε­κρι­μένα στο Πάνορμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλη­ρο­φο­ρίες της ιστο­σε­λί­δας cretalive.gr, 47χρονη γυναίκα δέχθηκε πισώ­πλατο πυρο­βο­λι­σμό από άνδρα, μέσα στην επι­χεί­ρηση fish spa που δια­τη­ρεί η οποία βρί­σκε­ται δίπλα στην ταβέρνα που δια­τη­ρεί ο δράστης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η 47χρονη γυναίκα παρε­λή­φθη χωρίς τις αισθή­σεις, ενώ λίγο αργό­τερα άφησε την τελευ­ταία της πνοή. Σημειώ­νε­ται ότι ένας ακόμα άντρας έχει τραυ­μα­τι­στεί στο χέρι.

Ο 49χρονος δράστης της επί­θε­σης, η ταυ­τό­τητα του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, τράπηκε σε φυγή και εντο­πί­στηκε λίγη ώρα αργό­τερα έχοντας προβεί σε από­πειρα αυτο­κτο­νίας και μετα­φέρ­θηκε σε νοσο­κο­μείο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.