Ειδήσεις

Βελόπουλος: Να καταρρίπτονται τα τουρκικά μαχητικά που μας παρενοχλούν

Σύμφωνα με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου οι Τούρκοι συνεχίζουν τον χαβά τους

Την κατάρριψη τουρκικών μαχητικών, όπως αυτά που παρενόχλησαν το μεσημέρι της Κυριακής, το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου οι Τούρκοι συνεχίζουν τον χαβά τους και, εκτός από την παρενόχληση του συγκεκριμένου ελικοπτέρου, προέβησαν ακόμη μία φορά και σε υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Αγαθονήσι.

Μάλιστα προστίθεται πως για να κοπούν αυτοί οι «χαβάδες», αλλά και για να μη μας περνούν για «χαλβάδες» θα πρέπει αυτοί που παρενοχλούν να καταρρίπτονται.

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ@velopky

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑΤΟΥΣ!Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ελικόπτερο που μετέφερε,υπουργό Άμυνας Αρχηγό ΓΕΕΘα ! Υπερπτήσεις σε Οινούσσες Αγαθονήσι!ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ “ΧΑBAΔΕΣ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΊΠΤΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΛΒΑΔΕΣ”! @ellinikilisi https://twitter.com/velopky/status/1256899765272444928/video/1 

See Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ’s other Tweets

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου