Ενώ όλα γύρω τους καίγονται οι άνθρωποι κολυμπούν περιμένοντας τη βοήθεια που μόνο από τη θάλασσα μπορούσε πια να φτάσει – “Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο” γράφει μια γυναίκα στο facebook.
Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια τους να σωθούν από τη μανία της πυρκαγιάς και ενώ ήταν μέσα στο νερό αρκετοί ήταν εκείνοι που σήκωσαν το κινητό τους τηλέφωνο καταγράφοντας σκηνές τρόμου και πανικού. Γυναίκες και μικρά παιδιά να κολυμπούν, ηλικιωμένοι να βρίσκονται στην ακτή, άλλοι έχοντας αγκαλιά τα κατοικίδια και άλλοι με τους αγαπημένους τους ανθρώπους περιμένοντας καρτερικά τη βοήθεια που μόνο από τη θάλασσα μπορούσε να φτάσει.
“Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται” γράφει μια γυναίκα στο Facebook.



































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.