Ατάκτως Ερριμμένα

Γελάνε και τα βατράχια

«Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή» έγραψε το σατιρικό site «Το Βατράχι» και  έγινε σοβαρή είδηση σε μία σειρά από… έγκριτα και… έγκυρα μεγάλα μέσα και από στελέχη της αντιπολίτευσης, του δόγματος «αντιπολίτευση να’ναι κι ότι να΄ναι».

Η έλλειψη του βασικού αξιώματος της διασταύρωσης μιας είδησης πριν αυτή προσφερθεί στους αναγνώστες-ακροατές-τηλεθεατές, η οπόια έχει πάψει ν’ αποτελεί βασικό αξίωμα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θεωρούν καθόλου απαραίτητο κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να γελάνε και α βατράχια εκτός από τα παρδαλά κατσίκια, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τα ΜΜΕ.

Οπως, θα πρέπει να προβληματίσει και τους διαχειριστές της εξουσίας, το γεγονός ότι αυτή η συγκεκριμένη είδηση έγινε πιστευτή, με αποτέλεσμα να αναπαραχθεί σε χρόνο ρεκόρ.Κάτι που  δείχνει πως όταν έχει υπάρξει «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» ή «επίδομα χειρισμού φαξ» για παράδειγμα δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει κι ένα επίδομα σφραγίδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου