ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλίας Καματερός: Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καματερός

Στην ενη­με­ρω­τική εκπομπή του Γιώργου Παπα­δάκη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» (Τρίτη 4 Απρι­λίου) ήταν καλε­σμέ­νος ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, Ηλίας Καμα­τε­ρός, για να συζη­τή­σει θέματα της πολι­τι­κής επι­και­ρό­τη­τας.

Ο Δωδε­κα­νή­σιος βου­λευ­τής, ανα­φε­ρό­με­νος σε ζητή­ματα της δια­πραγ­μά­τευ­σης και πιο συγκε­κρι­μένα στο αίτημα του ΔΝΤ για μείωση του αφο­ρο­λό­γη­του, σημεί­ωσε πως όλοι ανα­γνω­ρί­ζουμε τις δυσκο­λίες και τα βάρη που σηκώνει ο λαός μας και πως γίνεται μια μεγάλη προ­σπά­θεια, ώστε να ξεφύγει η χώρα μας από την κρίση και τα μνη­μό­νια που μας οδή­γη­σαν οι προη­γού­με­νες κυβερ­νή­σεις.

«Τα πράγ­ματα θα ήταν πολύ χει­ρό­τερα εάν συνέ­χι­ζαν να κυβερ­νούν τη χώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…Τη συμ­φω­νία που ανα­γκα­στή­καμε να υπο­γρά­ψουμε το καλο­καίρι του 2015 τη φέραμε στον λαό, ο οποίος μας εμπι­στεύ­τηκε τη δια­κυ­βέρ­νηση του τόπου», δήλωσε  χαρα­κτη­ρι­στικά ο Ηλίας Καμα­τε­ρός.

Απευ­θυ­νό­με­νος μάλιστα στον συνο­μι­λητή του βου­λευτή της ΝΔ, Κων­στα­ντίνο Καρα­γκούνη, επι­σή­μανε πως «καλύ­τερη η απειρία της κυβέρ­νη­σής μας από την εμπει­ρία άλλων», με προφανή στόχο το κόμμα της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης.

Όσον αφορά την προ­σπά­θεια της ΝΔ να δείξει με αστή­ρι­κτες καταγ­γε­λίες πως όλοι όσοι υπη­ρε­τούν το πολι­τικό σύστημα είναι ίδιοι, χαρα­κτή­ρισε ως άδικη και επι­κίν­δυνη για το σύνολο του πολι­τι­κού κόσμου την προ­σπά­θεια αυτή.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να εξι­σώ­νε­ται η κυβέρ­νηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με όσους πολι­τι­κούς φορείς άσκησαν κυβερ­νη­τική εξουσία τα τελευ­ταία 40 χρόνια και των οποίων στελέχη εμπλέ­κο­νται σε λίστες και σε ιστο­ρίες δια­πλο­κής και δια­φθο­ράς.

Στο τέλος της τοπο­θέ­τη­σής του ο Ηλίας Καμα­τε­ρός ανέφερε πως «Δεν κυβερ­νή­σαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια που χιλιά­δες νέοι άνθρω­ποι μετα­νά­στευ­σαν στο εξω­τε­ρικό ανα­ζη­τώ­ντας ένα καλύ­τερο μέλλον».

 

Στο παρα­κάτω link μπο­ρείτε να παρα­κο­λου­θή­σετε την τοπο­θέ­τηση του Ηλία Καμα­τε­ρού, από 1 53΄35΄΄.

http://www.antenna.gr/minisites/kalimera-ellada/watch/kalimera-ellada-04-04-2017

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.