Την ικανοποίησή του εξέφρασε μόλις πριν από λίγα λεπτά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σάββας Διακοσταματίου για την τελική έκβαση της υπόθεσης με την εκλογή αναδόχου στην Καθαριότητα.
Στην σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου, έκρινε πως ο προσωρινός ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ENACT A.E.- ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»
Σύμφωνα με τον κ. Διακοσταματίου, όλα βαίνουν ομαλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για ενστάσεις ή ασφαλιστικά μέτρα και η διαδικασία αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.