ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τουριστικής αγοράς της Ινδίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρίστες Ινδοί

Το ενδια­φέ­ρον τους εξέ­φρα­σαν οι εκπρό­σω­ποι των Μέσων Μαζικής ενη­μέ­ρω­σης της Ινδίας για να επι­σκε­φτούν ξανά την Ελλάδα, προ­κει­μέ­νου να κατα­γρά­ψουν και να μετα­δώ­σουν τις ομορ­φιές των νησιών της χώρας.

Όπως ανα­φέ­ρει σχετική ανα­κοί­νωση, στη Μύκονο και τη Μήλο άνοιξε πρό­σφατα τις “πύλες” της η του­ρι­στική αγορά της Ινδίας, εγκαι­νιά­ζο­ντας σημα­ντι­κές προ­ο­πτι­κές, σε ό,τι αφορά την κίνηση επι­σκε­πτών προς τα δύο κυκλα­δί­τικα νησιά. Η συντο­νι­σμένη και καλά οργα­νω­μένη παρου­σί­αση στη Βομβάη από την Emirates Airlines, το Signature Travel και την MTC Group, έδωσε την ευκαι­ρία στην κα Τόνια Ανδρο­νί­κου, πρόεδρο της Του­ρι­στι­κής Επι­τρο­πής και Δημο­τική Σύμ­βουλο του Δήμου Μυκόνου και στον Αντώνη Μάλη, εκπρό­σωπο του Δήμου Μήλου, να ανα­λύ­σουν το του­ρι­στικό προϊόν των δύο νησιών σε πληθώρα ταξι­διω­τι­κών πρα­κτό­ρων και δημο­σιο­γρά­φων που αντα­πο­κρί­θη­καν στο κάλεσμα της αερο­πο­ρι­κής εται­ρείας.

Η παρου­σία της διευ­θύ­νου­σας συμ­βού­λου του Signature Travel, Μαρίας Αλι­φρα­γκή και του κ. Βασίλη Κοντού, εκπρο­σω­πώ­ντας τον fedΗΑΤΤΑ με τον οποίο η MTC GROUP έχει συνάψει στρα­τη­γική συμ­μα­χία για την προ­ώ­θηση προ­ο­ρι­σμών, αλλά και της διοί­κη­σης της Emirates, ήταν κατα­λυ­τική για την αντα­πό­κριση δεκάδων εκπρο­σώ­πων της ινδικής του­ρι­στι­κής αγοράς. Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν συνα­ντή­σεις με εκπρο­σώ­πους κορυ­φαίων Μέσων Ενη­μέ­ρω­σης, έντυπων, ηλε­κτρο­νι­κών και τηλε­ο­πτι­κών συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων και Luxury Travel περιο­δι­κών, ενώ σε τρεις δια­φο­ρε­τι­κές συνα­ντή­σεις συμ­με­τεί­χαν πάνω από 95 ταξι­διω­τι­κοί πρά­κτο­ρες.

To Signature Travel μαζί με τους εκπρό­σω­πους των νησιών και των του­ρι­στι­κών πρα­κτό­ρων υπο­σχέ­θη­καν την οργά­νωση αυτού του ταξι­διού και τη φιλο­ξε­νία των media για τον Σεπτέμ­βριο πάντα σε συνερ­γα­σία με την MTC GROUP και, φυσικά, την Emirates που θα ανα­λά­βει να τους μετα­φέ­ρει..

enikonomia.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.