ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας αγοράς του TUI Group

news room 1 λεπτό ανάγνωση
TUI

Πε­ρισ­σό­τε­ρες επι­λο­γές για δια­κο­πές θα έχουν πλέον οι Ρου­μά­νοι. Ο TUI Group επε­κτεί­νει την πα­ρου­σία του στην Ευ­ρώ­πη και ανοί­γει μια νέα αγορά, τη Ρου­μα­νία.

Οι τα­ξι­διώ­τες από τη χώρα της Νο­τιο­α­να­το­λι­κής Ευ­ρώ­πης θα έχουν πρό­σβα­ση στο πα­γκό­σμιο χαρ­το­φυ­λά­κιο της σε πάνω από 1.500 πα­κέ­τα δια­κο­πών και στα ξε­νο­δο­χεία της TUI Magic Life, TUI Blue και RIU.

Η TUI Romania θα εξυ­πη­ρε­τεί τα­ξί­δια από τα τέσ­σε­ρα με­γά­λα αε­ρο­δρό­μια της χώρας Βου­κου­ρέ­στι, Κλουζ-Να­πό­κα, Τι­μι­σο­ά­ρα και Ιάσιο.

Η Ελ­λά­δα στο επί­κε­ντρο της νέας αγο­ράς του TUI Group στην Ευ­ρώ­πη

Οι προ­σφο­ρές επι­κε­ντρώ­νο­νται αρ­χι­κά σε κα­θιε­ρω­μέ­νους προ­ο­ρι­σμούς δια­κο­πών που είναι δη­μο­φι­λείς στους Ρου­μά­νους του­ρί­στες. Σε αυ­τούς πε­ρι­λαμ­βά­νο­νται η Τουρ­κία, η Ελ­λά­δα, η Ισπα­νία, η Κύ­προς, η Αί­γυ­πτος και η Τυ­νη­σία.

Έχει ήδη προ­γραμ­μα­τι­στεί επέ­κτα­ση. Οι τα­ξι­διώ­τες θα μπο­ρούν να κά­νουν κρά­τη­ση για εξω­τι­κούς προ­ο­ρι­σμούς όπως η Ζαν­ζι­βά­ρη, η Τζα­μάι­κα και οι Μαλ­δί­βες.

«Ανοί­γου­με μια νέα αγορά, προ­σεγ­γί­ζου­με νέες ομά­δες πε­λα­τών και επε­κτεί­νου­με τη γκάμα των προ­ϊ­ό­ντων μας, είπε ο Sebastian Ebel, Διευ­θύ­νων Σύμ­βου­λος.

Ταυ­τό­χρο­να, βλέ­που­με με­γά­λες δυ­να­τό­τη­τες για τη Ρου­μα­νία ως ελ­κυ­στι­κό τα­ξι­διω­τι­κό προ­ο­ρι­σμό για τους Ευ­ρω­παί­ους πα­ρα­θε­ρι­στές».

Πρό­σθε­τες αγο­ρές της Ανα­το­λι­κής Ευ­ρώ­πης έως το 2030

Η κί­νη­ση απο­τε­λεί μέρος της στρα­τη­γι­κής του Ομί­λου, για μια επε­κτά­σι­μη πλατ­φόρ­μα προ­σαρ­μο­σμέ­νη στην Ανα­το­λι­κή Ευ­ρώ­πη.

Αυτές οι χώρες αντι­προ­σω­πεύ­ουν μία από τις πιο δυ­να­μι­κές πε­ριο­χές ανά­πτυ­ξης της Ευ­ρώ­πης για τον του­ρι­στι­κό κλάδο, προ­σφέ­ρο­ντας ση­μα­ντι­κές δυ­να­τό­τη­τες για την προ­σέγ­γι­ση νέων ομά­δων πε­λα­τών.

Το cluster πε­ρι­λαμ­βά­νει επί του πα­ρό­ντος την Πο­λω­νία και την Τσε­χι­κή Δη­μο­κρα­τία. Η Ρου­μα­νία είναι η τε­λευ­ταία προ­σθή­κη. Οι δρα­στη­ριό­τη­τες στην Πο­λω­νία χρη­σι­μεύ­ουν ως στρα­τη­γι­κό μο­ντέ­λο για την πε­ριο­χή.

Οι πα­γκό­σμιες τε­χνο­λο­γι­κές πλατ­φόρ­μες εφαρ­μό­ζο­νται με ελά­χι­στες προ­σαρ­μο­γές. Τα προ­ϊ­ό­ντα και η επι­κοι­νω­νία με τους πε­λά­τες προ­σαρ­μό­ζο­νται στις συ­γκε­κρι­μέ­νες απαι­τή­σεις κάθε αγο­ράς.

«Βλέ­που­με πε­ραι­τέ­ρω δυ­να­τό­τη­τες στην πε­ριο­χή και σχε­διά­ζου­με να αξιο­ποι­ή­σου­με πρό­σθε­τες αγο­ρές έως το 2030», προ­σθέ­τει ο Mircea Tudose, υπεύ­θυ­νος στον Όμιλο ανά­πτυ­ξης της Ανα­το­λι­κής Ευ­ρώ­πης.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.