ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μαρτυρία του ταξιτζή που μετέφερε τους μακελάρηδες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
επίθεση

Προ­σφέρ­θηκε να τους βοη­θή­σει με τις απο­σκευές τους και απότομα τον διέ­τα­ξαν να μην τις αγγίζει

H μαρ­τυ­ρία ενός ταξιτζή που υπο­στη­ρί­ζει ότι μετέ­φερε τους μακε­λά­ρη­δες στο αερο­δρό­μιο κρί­νε­ται ιδιαί­τερα κρίσιμη από την αστυ­νο­μία του Βελγίου, καθώς σύμφωνα με το Reuters, οδήγησε την έρευνα μετά τις επι­θέ­σεις στις Βρυ­ξέλ­λες και εντο­πί­στηκε εκρη­κτι­κός μηχα­νι­σμός με χημικά και καρφιά σε δια­μέ­ρι­σμα.

Σύμφωνα με το CNN οι τρεις τρο­μο­κρά­τες που χτύ­πη­σαν το αερο­δρό­μιο έφτασαν στο σημείο με ταξί, στο οποίο είχαν φορ­τώ­σει τις βαλί­τσες που περιεί­χαν τις βόμβες. Μάλιστα φαί­νε­ται πως οι τρο­μο­κρά­τες είχαν τρεις βόμβες, όμως ο άνδρας με το καπέλο και τα λευκά ρούχα δεν την πυρο­δό­τησε.

Ένας ταξι­τζής είπε στην αστυ­νο­μία ότι ο ίδιος, χωρίς να το γνω­ρί­ζει, βέβαια, μετέ­φερε τους βομ­βι­στές στο αερο­δρό­μιο.

Δια­βά­στε τη συνέ­χεια στο newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.